De beste websites maak je samen

Hoor het ook eens van een ander :)

Hans Hogenkamp, directeur Schrijversvakschool

Hans Hogenkamp, directeur Scenariovakschool over hun nieuwe website:

Toen we de Scenariovakschool oprichtten en er een nieuwe website moest komen, hebben we natuurlijk meteen Weblab42 ingeschakeld. Zij beheren al jarenlang naar volle tevredenheid onze website van de Schrijversvakschool.

Binnen korte tijd en een beperkt budget realiseerden ze voor ons een aantrekkelijke nieuwe site, precies wat we voor ogen hadden. Ook als we de site later nog willen uitbreiden en verfraaien zal dat bij WebLab42 in goede handen zijn. In de ontwerp- en programmeerfase was er intensief contact zodat ze ook tijdens het bouwen al veel dingen konden aanpassen aan onze wensen.

Op alle vragen heeft Anja altijd een vakkundig antwoord, probleempjes worden elegant opgelost. En dat ook nog eens buitengewoon snel!

Theaterkoor Voice Box

Theaterkoor Voice Box: alles in onze eigen stijl

Onze website was dringend aan vernieuwing toe en dat hebben Hilda en Anja echt heel goed opgepakt!

We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en alles is gerealiseerd zoals vooraf besproken. Hilda en Anja geven ook heel nuttig advies hoe dingen beter en mooier kunnen.

Je merkt dat ze dit met groot plezier doen. De hele site is nu in stijl en kleur van ons ‘Theaterkoor Voice Box’ en dat is precies wat we wilden. En dat resultaat hebben we gezamenlijk bereikt.

We zijn trots op onze nieuwe website!

Ingrid Timmermans - Begeleiding Baas en Hond

Ingrid Timmermans - Begeleiding Baas en Hond, is verliefd op haar website:

Mijn website was toe aan vernieuwing. Ik wilde hem heel graag in een moderner jasje steken. Ik wilde ook heel graag dat de kleuren van mijn logo overal terug zouden komen. Nou dat is gelukt! Anja en Hilda luisteren echt naar wat je wilt, geven suggesties als iets niet kan of niet mooi is. Wat ik erg fijn vind is dat ze echt luisteren, willen begrijpen wat je doet, waar je voor gaat. Dat geeft dat gevoel van ‘samen aan de website werken’.

Elke keer als ik nog iets anders wilde kon ik ze dezelfde dag bereiken. Gingen we kijken of hetgeen ik wilde ook echt een verbetering was of dat het toch echt niet paste. Ook als ik niet verder kon of er ging iets mis, waren ze direct bereikbaar. Even bellen of een mail en het was opgelost. Heldere antwoorden, snelle reactie. Deze betrokkenheid ‘maakt’ de website.

Resultaat? Ik ben verliefd op mijn website. Vaak heb ik hem gewoon even open staan, zodat ik er af en toe naar kan kijken : )

Jinke olde Scheper, Content Stroomt

Jinke olde Scheper, Content Stroomt, over het Joomlacafé:

Mijn website moest na 3 jaar nodig weer eens worden afgestoft. Behalve dat ik er te weinig tijd voor maak, zijn er zoveel mogelijkheden met Joomla dat ik niet het overzicht heb van wat er allemaal kan.

Het Joomlacafé van WebLab42 was voor mij een goede investering: de vriendelijke schop onder mijn kont die ik nodig had. Op een laagdrempelige en rustige manier dacht Anja met mij mee hoe ik mijn site beter kon inrichten.

Met als resultaat een site die misschien nog niet helemaal af is, maar die ik weer durf aan te klikken. En beter weergeeft waar ik nu als freelancer sta.

Hans de Graaff, Uitgeverij de Graaff over de samenwerking

Hans de Graaff, Uitgeverij de Graaff over zijn nieuwe webshop:

Al een tijd wilde ik voor de uitgeverij een eigen webshop. Eind vorig jaar hakte ik de knoop door en nam contact op met Weblab42. Anja en Hilda kende ik al langer en ik wist dat ze gedreven met hun werk bezig waren. Afgesproken dat ze een voorstel voor een webshop zouden maken en zouden kijken op welke punten de website verbeterd zou kunnen worden. Zij gaven een heldere en scherpe offerte. In het voorjaar van 2019 was de site gerestyled en voorzien van een prima webshop. Geheel volgens afspraak. Daarnaast zorgen ze vanaf nu ook voor de veiligheid van de website en de noodzakelijke updates. Zeer tevreden.

Martijn Maandag, Oud-Utrecht

Martijn Maandag, webmaster Oud-Utrecht, wilde de site opfrissen:

Bij de historische vereniging Oud-Utrecht proberen we een jonger publiek te trekken. Onze website, in Joomla, was al een paar jaar oud, had een wat sombere uitstraling en dat moest beter kunnen. Jeroen Tirion [BNO] ontwerp en advies, verzorgt al jaren de vormgeving voor Oud Utrecht voor alle publicaties (website, tijdschrift, jaarboek en nieuwsbrief). Ik heb hem wat voorbeelden van templates laten zien en aan de hand daarvan heeft hij een nieuw ontwerp gemaakt. Leidraad daarbij was dat niet de organisatie van de vereniging centraal moest staan, zoals bij de oude site, maar de bezoeker van de website.

We hebben dit ontwerp voorgelegd aan een vertegenwoordiging van het bestuur en daarna bij twee bedrijfjes een offerte aangevraagd. Het resultaat? We kregen van Weblab42 een reactie met allemaal vragen en dat voelde wel positief. Ondanks dat hun offerte hoger was dan de andere aanbieding hebben we voor Weblab42 gekozen.

Initieel zijn we bij elkaar geweest om alles door te spreken. Daar konden we sparren over datgene wat er moest komen. Gaande het proces hebben we het tussenresultaat teruggekoppeld naar een aantal personen binnen de vereniging. Uiteindelijk hebben we vlak voor oplevering nog een bijeenkomst gehad om de puntjes op de I te zetten.

En de site? Wel, die spreekt voor zichzelf. Moderne uitstraling, geen sombere donkere site maar een frisse website die weer jaren mee kan. Ga maar een kijkje nemen.

Clarisa Jeelof

Clarisa Jeelof, kunstenaar, wilde een site die ze zelf kan inrichten:

Ik was op zoek naar iemand die mij de technische rompslomp rondom het maken van een website uit handen kon nemen. Door de grote keus aan mogelijkheden die website-maak-programma’s hebben kon ik door de bomen het bos niet meer zien en kwam ik zelf maar niet verder.

Hilda en Anja hebben mij een supersimpel basisprogramma en stramien voorgelegd waar ik heel gemakkelijk mee uit de voeten kan. Ik ben er blij mee. Binnen een dag had ik mijn website met mijn eigen materiaal ingericht.

Hans Hogenkamp, directeur Schrijversvakschool

Hans Hogenkamp, directeur Schrijversvakschool over de samenwerking:

We hebben er geen omkijken naar en het is prettig te weten dat alles in goede handen is.

Sinds Anja onze website in een noodsituatie redde uit de handen van een hacker is ze onmisbaar geworden voor het onderhoud van onze website. Alle extensies zijn altijd up-to-date en migraties naar nieuwe Joomla-versies verlopen altijd vlekkeloos. We hebben er geen omkijken naar en het is prettig te weten dat alles in goede handen is, zeker omdat wij een kleine organisatie zijn zonder eigen specialisten. In samenwerking met een vormgever heeft Anja ook het uiterlijk van de site geheel vernieuwd en we zijn heel blij met het resultaat.

Anja bouwt ook graag nieuwe dingen, zoals een responsive template en een extensie voor het digitaal verzenden van facturen en aanmaningen, die ons ontzettend veel tijd heeft bespaard. Op alle vragen geeft Anja vlot en helder antwoord, ze is buitengewoon productief en ook nog eens heel sympathiek!

Frits Jongbloets, Studio de Oorzaak

Frits Jongbloets, Studio De Oorzaak over de samenwerking:

Anja is erg gedreven, stelt altijd kritische vragen en komt met originele oplossingen.

Als collega-webbouwer heb ik sinds 2014 in verschillende projecten samengewerkt met Anja de Crom. En ik maak haar regelmatig mee tijdens studiebijeenkomsten over het Joomla! websysteem, die zij mede organiseert. Anja is erg gedreven, stelt altijd kritische vragen en komt met originele oplossingen. Daarbij is projectmanagement bij haar in goede handen. Maar minstens zo belangrijk vind ik haar gevoel voor humor. Samenwerken aan websites is een serieuze zaak waar op z’n tijd best bij gelachen mag worden.

Wouter Turkenburg

Joomla Gebruikersgroep Leiden over Anja's presentatieskills:

Anja kan complexe zaken eenvoudig uitleggen. Ze houdt de groep bij elkaar, de tijd in de gaten en het tempo erin. Weinigen doen dat zo goed als Anja.

Als een getalenteerd spreekster wist Anja met veel humor ons stap voor stap in een mooi uitgewerkte slideshow de geheimen van een webshop zonder webshop uit te leggen: gewoon door het werken met formulieren, in dit geval rsForm Pro. (Wouter Turkenburg en Peter-Paul Sloekers)

Marita Terpstra, trouwambtenaar

Marita Terpstra, Watisdaaropjeantwoord: een trouwsite zonder tierlantijntjes

Ik vond het best spannend om met Anja en Hilda in gesprek te gaan over mijn website. Voorheen deed ik het zelf of knutselde een kennis wat in elkaar. Nu was ik eraan toe om een professionele site te laten bouwen. Dat hield in dat ik zelf goed onder woorden moest brengen wat ik wilde. In mijn beleving was ik daarin niet altijd duidelijk, misschien zelfs wel lastig. Doordat ik Weblab42 opdracht gaf, kwam de concretisering van mijn ideeën in een stroomversnelling. Een goede zaak, want mijn opborrelende ideeën konden wel wat structuur gebruiken! Dank je wel, Hilda voor het stroomlijnen van mijn gedachten en het bewaken van de deadlines.

Ik wist vooral wat ik niet wilde. Ik wilde geen poespas. Ik wilde een trouwsite zonder tierlantijntjes. Ik wilde een site die eenvoud uitstraalt, die persoonlijk en nuchter is. Anja en Hilda boden mij voldoende veiligheid om me kwetsbaar op te durven stellen en uit te spreken wat ik ècht wilde. Ik had alle vertrouwen in deze twee taalliefhebbers met organisatietalent en technisch-creatieve kennis. Dat vertrouwen blijkt terecht: er ontstond een site, waarin mijn vrienden mij herkennen. "Precies zoals jij bent, Marita!"

Ik ben dan ook meer dan tevreden over het resultaat. De beste websites maak je samen. Écht!

Willem Desmense, Uitgeverij IJzer

Willem Desmense, Uitgeverij IJzer, over zijn webshop:

Anja heeft de website uitstekend opgezet en mij even zo uitstekend begeleid bij het invullen ervan.
De samenwerking was 110%, evenals Anja's inzet. Voor elk obstakel werd een oplossing gezocht en gevonden.

Wat wil een mens meer?

Wil jij dat ook?

Heb jij ook wel zin in een website waar jij prettig in kunt werken, die goed in elkaar zit en doet wat-ie moet doen?

Neem contact op!

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory