Websites

WebLab42 bouwt websites. Voor zzp'ers, freelancers, MKB en alle andere bedrijven en organisaties, kortom: iedereen die een website nodig heeft.

Jij - of je bedrijf/organisatie/product - staat daarbij centraal. Voor we beginnen aan je site, willen we dan ook een hoop van je weten: wat je doet, wat je wilt vertellen, wat het doel van de site is, om maar iets te noemen. Jouw website begint dus altijd met een afspraak, zodat we dat goed in kaart hebben.

Pas als we weten wat je wilt, weten we ook wat je precies nodig hebt. Dat kan nogal uiteenlopen: een simpele rechttoe-rechtaan-dit-ben-ik-website bijvoorbeeld, of juist een website waarop heel veel gebeurt, een website waarop je iets verkoopt, een systeem waarin je informatie registreert, een online bibliotheek, een online magazine of een portfolio... Aan de hand van jouw wensen bepalen we wat we gaan bouwen.

Ontwerp en indeling

Heb je zelf al bedacht hoe je site eruit moet zien? Of heb je al een ontwerp laten maken door een vormgever? Dan gebruiken we dat als basis. Heb je nog geen idee, maar wel een huisstijl, of een voorkeur voor bepaalde kleuren of lettertypes? Dan kunnen we op basis daarvan aan de slag gaan. WebLab42 kan ook een vormgever, fotograaf, tekstschrijver of zoekmachine-specialist voor je inschakelen.

Ontwikkeling en uitbreidingen

WebLab42 bouwt en ontwikkelt de website zelf, met een CMS. Wij gebruiken Joomla, een flexibel CMS waarin je alle soorten websites kunt bouwen. Joomla is van zichzelf al heel compleet, en er bestaan bovendien talloze uitbreidingen (extensies). Bijvoorbeeld voor het versturen van nieuwsbrieven vanuit je website, een fotogalerij, een webshop, een agenda of formulieren waar je van alles mee kunt automatiseren. We hebben ervaring met een groot aantal toepassingen en bij elke gewenste functionaliteit kunnen we de beste extensie voor je installeren en instellen.

Ook meer technische uitbreidingen en aanpassingen maken we graag voor je, al dan niet in samenwerking met gespecialiseerde programmeurs uit ons netwerk.

Kortom: laat ons weten wat jij wilt, en wij gaan graag voor je aan de slag.

Bel of mail WebLab42

Websites waar we trots op zijn

Trafieq

Website Trafieq
Bekijk

Balans Communicatie

Website Balans Communicatie
Bekijk

Robert Witte

Website Robert Witte
Bekijk

Adres

WebLab42

Infanteriestraat 29

6822 NH Arnhem

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

KvK: 70477973

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory

© Ontwerp & realisatie: WebLab42