Website Balans Communicatie

Balans Communicatie

"Ik ben Moon Tummers en ik denk dat ik met jou wil werken," zei de vrouw die voor het podium stond, na afloop van een presentatie die Anja op de JoomlaDagen gaf.

"Oh," zei Anja. "Leuk." Ze sprong van het podium af en gaf haar een hand.
Moon vertelde dat ze werkte als projectmanager voor websites. Klanten kwamen bij haar met een idee, zij werkte het uit tot een ontwerp en vroeg vervolgens een ontwikkelaar die het voor haar kon bouwen. Soms werd het een Wordpress website, soms Joomla.

Anja gaf haar een kaartje en verwachtte er niets van, maar een paar maanden later belde Moon. Of we een identity website wilden bouwen voor een communicatieprofessional. Moon (haar bedrijf heet trouwens la rotonde du monde) had al een prachtig ontwerp klaarliggen, het hoefde alleen nog maar even uitgevoerd te worden. En dat uitvoeren, dat was een feest. Omdat Moon overal al over nagedacht had, hoefden we ons hoofd niet te breken over de structuur van de site en de navigatie maar konden we ons volledig storten op de vertaling van dat mooie ontwerp naar weblayout en functionaliteit.

Het resultaat: een heldere, toegankelijke en mooie website die goed weergeeft waar Balans Communicatie voor staat. De klant kan de site gemakkelijk bijhouden; alle content staat in artikelen die hij zelf kan aanpassen.

Naar de site

Adres

WebLab42

Infanteriestraat 29

6822 NH Arnhem

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

KvK: 70477973

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory

© Ontwerp & realisatie: WebLab42