Bespaartool voor Pelletketel.nl

Bespaartool

"Gonnie Nikamp van Blinck Media en Webdesign zegt dat Anja alles weet van formulieren," mailde Gerard van Pelletketel.nl naar ons. Gonnie is de Joomla-webdesigner die de website voor Gerard aan het maken was. Gerard wilde graag een tool waarmee de bezoeker eenvoudig kan berekenen hoeveel hij bespaart als hij overstapt van een gasgestookte CV-ketel naar verwarming op basis van houtpellets.

Gonnie had tijdens de JoomlaDagen een presentatie van Anja bijgewoond over formulieren en dacht op dat moment: als ik ooit nog eens iemand nodig heb om een ingewikkeld formulier te maken, vraag ik haar. En wat Gerard wilde, was daar ingewikkeld genoeg voor.

Met de bespaartool kun je berekenen hoeveel geld je kwijt zou zijn als je je huis zou verwarmen met een pelletketel of pelletkachel... op basis van je gasrekening. In de berekening wordt het totaalbedrag van je gasrekening meegenomen op basis van de huidige gasprijs. Betaal je een ander bedrag voor gas, dan kun je de gasprijs aanpassen. Op het moment dat je op de knop drukt, wordt op de achtergrond je besparing berekend. In het volgende scherm kun je het resultaat van de berekening bekijken, en je ontvangt de informatie ook nog per mail.

Er kwam flink wat programmeerwerk aan te pas, maar het resultaat mag er zijn: simpel, snel en duidelijk. En dankzij de mooie layout die Gonnie voor de site maakte, ziet het er ook nog goed uit!

Test het zelf

Adres

WebLab42

Infanteriestraat 29

6822 NH Arnhem

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

KvK: 70477973

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory

© Ontwerp & realisatie: WebLab42