Website MB Werken

MB Werken

Matthijs van den Berg, de vriendelijkste en meest vakbekwame timmervakman van Bilthoven en omstreken, had een behoorlijk verouderde website.

Die was gebouwd in Joomla 1.5, dat op dat moment al een aantal jaren (!) niet meer ondersteund werd. Hoog tijd om de site technisch weer helemaal up to date te maken en daarmee de kans op een hack te verkleinen. En aan de layout mocht ook wel wat gebeuren: op een mobieltje was de site slecht te lezen.

Matthijs was eigenlijk nog best tevreden met de opzet van zijn site. Hij wilde maar één ding anders: hij zou graag een slideshow op de site zien, waar hij foto's van zijn werk in kon tonen. Die foto's wilde hij makkelijk kunnen uploaden.

We maakten voor Matthijs een heldere en eenvoudige website, met een formulier waarmee hij direct vanaf zijn iPad foto's kan uploaden naar de website. De foto's worden meteen na het verzenden getoond in de slideshow: daar hoeft Matthijs zelf helemaal niets meer aan te doen.

En omdat Matthijs beter is in het onderhoud van timmerwerk dan in dat van websites, doet WebLab42 ook het technisch onderhoud voor hem. Zo kan hij zich concentreren op de dingen waar hij goed in is.

Naar de site

Adres

WebLab42

Infanteriestraat 29

6822 NH Arnhem

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

KvK: 70477973

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory

© Ontwerp & realisatie: WebLab42