Website Wat is daarop je antwoord?

Wat is daarop je antwoord?

"Stijlvol en duidelijk," zei Marita Terpstra, de trouwambtenaar die bij ons aan tafel zat. "En absoluut geen poespas. Gewoon laten zien wat ik doe en wat ik te bieden heb."

Over het ontwerp had Marita nog niet echt vastomlijnde ideeën. "Maar ik heb wel een logo," zei ze, "in mijn lievelingskleur!" Dat logo stelde ons meteen flink op de proef: groot, rechthoekig, bestaande uit tekst en een klein detail. We besloten het logo te integreren in de website en de rest erom heen te bouwen. Een hoofdkleur hadden we al (Marita's blauw), het lettertype en de rest van de kleuren mochten we zelf bedenken.

Marita had zelf ook al foto's die ze wilde gebruiken. Een deel daarvan was bruikbaar, de rest werd ingekocht. We hadden het geluk dat de Marita zelf tekstschrijver was dus de teksten gingen lekker vlot. Toen tekst en beeld compleet waren kon het ontwerpen beginnen. Een detail uit het logo gebruikten we voor de favicon (dat is dat kleine icoontje bovenin je browsertabblad). De kleuren uit de headerfoto lieten we terugkomen in de verschillende tekstblokken op de site.

Zo ontstond een speelse website die naast sfeer een duidelijk beeld geeft van Marita: een leuke, betrokken trouwambtenaar die met plezier jouw huwelijk voltrekt.

Marita Terpstra, website "Watisdaaropjeantwoord" over de samenwerking:

Marita Terpstra, trouwambtenaar

Ik vond het best spannend om met Anja en Hilda in gesprek te gaan over mijn website. Voorheen deed ik het zelf of knutselde een kennis wat in elkaar. Nu was ik eraan toe om een professionele site te laten bouwen. Dat hield in dat ik zelf goed onder woorden moest brengen wat ik wilde. In mijn beleving was ik daarin niet altijd duidelijk, misschien zelfs wel lastig. Doordat ik Weblab42 opdracht gaf, kwam de concretisering van mijn ideeën in een stroomversnelling. Een goede zaak, want mijn opborrelende ideeën konden wel wat structuur gebruiken! Dank je wel, Hilda voor het stroomlijnen van mijn gedachten en het bewaken van de deadlines.

Ik wist vooral wat ik niet wilde. Ik wilde geen poespas. Ik wilde een trouwsite zonder tierlantijntjes. Ik wilde een site die eenvoud uitstraalt, die persoonlijk en nuchter is. Anja en Hilda boden mij voldoende veiligheid om me kwetsbaar op te durven stellen en uit te spreken wat ik ècht wilde. Ik had alle vertrouwen in deze twee taalliefhebbers met organisatietalent en technisch-creatieve kennis. Dat vertrouwen blijkt terecht: er ontstond een site, waarin mijn vrienden mij herkennen. "Precies zoals jij bent, Marita!"

Ik ben dan ook meer dan tevreden over het resultaat. De beste websites maak je samen. Écht!

Naar de site

Adres

WebLab42

Infanteriestraat 29

6822 NH Arnhem

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

KvK: 70477973

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory

© Ontwerp & realisatie: WebLab42